Forudsat, at du har lyst til at fortsætte Daniel Boysen Pedersen

ISBN:

Published:

Paperback

110 pages


Description

Forudsat, at du har lyst til at fortsætte  by  Daniel Boysen Pedersen

Forudsat, at du har lyst til at fortsætte by Daniel Boysen Pedersen
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 110 pages | ISBN: | 5.34 Mb

Historien foregår i dybderne af den menneskelige psykologi. Vi møder en ung mand, der har haft kærligheden, men også mistet den igen. Han og hans venner står foran en rejse, da fortællingen begynder. Det bliver en rejse gennem forskelligeMoreHistorien foregår i dybderne af den menneskelige psykologi.

Vi møder en ung mand, der har haft kærligheden, men også mistet den igen. Han og hans venner står foran en rejse, da fortællingen begynder. Det bliver en rejse gennem forskellige splittelser, underlige oplevelser og erkendelser, hvor han kommer tæt på at finde sig selv igen. Men spørgsmålet forbliver blot, om det lykkes i tide. For som tiden går, får han sværere og sværere ved at se forskellen mellem virkeligheden og sine egne tanker.

Velkommen til, men træd varsomt - tankens land er skrøbeligt.Uddrag af bogen:Ensheden i mine dage har lagt sig over mig som et tågetæppe, tykt, omklamrende, men jeg putter mig selv ned, dybt ned i dets puppe, i dets varme. Tågen er så tyk, at den er blevet til vand - nu befinder jeg mig i et vandtæppe, hvor jeg kun overlever i kraft af min egen lille boble. Jeg forsøger at skrige, stormfuldt, men mit skrig forbliver sprængt vand, og ud af den krakelerende boble kommer der kun stilhed.

Nu kommer jeg til syne i stille-stående vand.Om forfatteren:Daniel Boysen Pedersen (født 1986) er stud.cand.mag. i Nordisk sprog og litteratur samt Religionsvidenskab. Hans forfatterskab er præget af en eksperimenteren med form og genreoverskridelser, og han lægger især vægt på alsidighed med den menneskelige psykologi i fokus.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Forudsat, at du har lyst til at fortsætte":


competition-35.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us