Des duns ulls de dona (Temps Obert #5) Manuel de Pedrolo

ISBN:

Published: January 1995

Paperback

267 pages


Description

Des duns ulls de dona (Temps Obert #5)  by  Manuel de Pedrolo

Des duns ulls de dona (Temps Obert #5) by Manuel de Pedrolo
January 1995 | Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, RTF | 267 pages | ISBN: | 9.46 Mb

Novel·la escrita lany 1965. Forma part del corpus novel·lístic titulat Temps obert.Narra la història de Daniel Bastida, el personatge recurrent del cicle Temps obert. En aquesta cinquena entrega és la dona del protagonista, Teresina Faidella,MoreNovel·la escrita lany 1965. Forma part del corpus novel·lístic titulat Temps obert.Narra la història de Daniel Bastida, el personatge recurrent del cicle Temps obert.

En aquesta cinquena entrega és la dona del protagonista, Teresina Faidella, filla dun antic membre del POUM que morí a Guadalajara, qui reconstrueix la vida que ha dut amb en Daniel a partir de ladolescència, quan ella treballava de dependenta en una bacallaneria i Bastida no era lhome de negocis destinat a convertir-se en fugitiu de la justícia. Les motivacions del present provoquen levocació del passat de la noia, desordenadament però sense reiteracions.

Passat i present sintegren en una mateixa unitat narrativa i només el temps del verb indica el canvi. Daquesta manera Teresina ens explicarà el pas de lidealisme dels primers temps de Daniel al benestar material a canvi duna dimissió humana.

La novel·la sestructura en tres capítols: El matí, La tarda i El vespre que es subdivideixen en apartats cada cop que canvia lescena. Lacció de la novel·la és explicada en un sol dia. Lautor empra una tècnica objectiva en el sentit que les actituds es desprenen dels fets. La veu narrativa és en tercera persona.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Des duns ulls de dona (Temps Obert #5)":


competition-35.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us