Szerintem mindenki maradjon otthon vasárnap délután Kiss Ottó

ISBN:

Published: 2006

Hardcover

38 pages


Description

Szerintem mindenki maradjon otthon vasárnap délután  by  Kiss Ottó

Szerintem mindenki maradjon otthon vasárnap délután by Kiss Ottó
2006 | Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 38 pages | ISBN: | 10.44 Mb

Jel ez a könyv! Egy nagy felkiáltójel! A család feje mondvacsinált indokokkal elkóborol hétvégenként futballmérkőzést vagy más szerencsétlenséget nézni, csak hogy ne legyen otthon, mert elvesztette, elfelejtette valós szerepét. Miközben ebben aMoreJel ez a könyv! Egy nagy felkiáltójel! A család feje mondvacsinált indokokkal elkóborol hétvégenként futballmérkőzést vagy más szerencsétlenséget nézni, csak hogy ne legyen otthon, mert elvesztette, elfelejtette valós szerepét.

Miközben ebben a lebegő létben él, a család széthullik, Robika elmegy, anya főz, de kinek és minek?A szerzők eddigi munkáik során is az élet nagy kérdéseivel szembesítették az olvasót, a befogadót. Nincs ez másképpen a Szerintem mindenki maradjon otthon vasárnap délután esetében sem. Ezúttal arra a kérdésre keresték a választ, hogy érdemes-e, megéri-e mindent felrúgva, felelőtlenül elmennünk otthonról vasárnap délutánonként, még ha oly jó okunk van is rá, vagy inkább családi körben, az otthon melegében hasznosabb-e eltöltenünk ezt az időt.Az teszi igazán izgalmassá és különlegessé ezt a kötetet, hogy a szerzők ezúttal nemcsak a kérdésfelvetésig jutottak el, de választ is találtak a dilemmára.

A könyv címében a főhőssel kimondatott aranyigazság nemcsak megszívlelendő jó tanács, de a történetet megismerve bizony tanulságként is szolgál.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Szerintem mindenki maradjon otthon vasárnap délután":


competition-35.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us