Tilbake til røttene: Proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket Thomas Rode Andersen

ISBN: 9788293154594

Published:

Hardcover

262 pages


Description

Tilbake til røttene: Proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket  by  Thomas Rode Andersen

Tilbake til røttene: Proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket by Thomas Rode Andersen
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 262 pages | ISBN: 9788293154594 | 10.39 Mb

Nå vet vi det: Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for at vi skal spise. Det betyr nordisk paleo, maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen spiste vi proteinrikt ogMoreNå vet vi det: Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for at vi skal spise. Det betyr nordisk paleo, maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen spiste vi proteinrikt og benyttet oss av det naturen hadde å by på.

Det var lenge før vi begynte å tukle med maten og bearbeide den i hjel!La deg fascinere: Din veiviser inn i denne spennende verdenen er crossfit-entusiasten Thomas Rode Andersen (f. 1968), kjøkkensjef på legendariske Kong Hans Kælder i København. Thomas har selv gjort en helsereise med paleo og crossfit.

I Tilbake til røttene finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til fete salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og brød. Denne boken gir deg muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, engergiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter?Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere.

Du vil fort oppdage at denne maten er rik på smaker og farger, har spennende konsistens og er balansert i form av salt, syre, sødeme og kraft. Helt naturlig.Velbekomme!Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Tilbake til røttene: Proteinrik steinaldermat for det moderne mennesket":


competition-35.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us